Autowassen combineren met duurzaamheid en stralende service.

Bij Hello Carwash geloven we in glanzende auto’s en stralende gezichten.

Wij zorgen voor jouw auto én voor de planeet. We zijn bijna volledig zelfvoorzienend (voor maar liefst 99.5%) en leveren een premium wasresultaat. Wij bieden je de nieuwste technologieën, de beste apparatuur, uitstekend getraind personeel en een geweldige ervaring.

Onze wasstraten zijn van DICO, de absolute topwasstraatfabrikant uit Duitsland. Innovatief, duurzaam en volledig elektrisch. Kortom, we maken iedere auto perfect schoon en laten hem stralen als nieuw, zonder enige kras.

Onze missie en drijfveren.

Bij Hello Carwash combineren we onze missie om auto’s te laten glanzen met een diepe toewijding aan duurzaamheid. We recyclen 80% van het water dat we gebruiken, onze wasmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en het vuil dat we van de auto’s wassen spoelen we niet zomaar weg. In plaats daarvan vangen we het op en voeren het verantwoord af naar gespecialiseerde afvalverwerkers.

"Duurzaamheid is bij ons geen optie, maar een plicht"

Bovendien wekken we onze eigen energie op met een indrukwekkend aantal zonnepanelen die ons dak bedekken en gebruiken we energiezuinige ledverlichting. Duurzaamheid is bij ons geen optie, maar een plicht. We zijn er trots op dat we in alle aspecten van onze bedrijfsvoering duurzaam te werk gaan.

Wil je meer weten over onze inspanningen voor duurzaamheid? Lees hier meer over onze duurzaamheidsinitiatieven.

Een momentje voor jezelf.

Voor ontbijt, lunch of op je werk.

Een bezoek aan Hello Carwash betekent ook een moment voor jezelf. Terwijl wij je auto een opfrisbeurt geven, geniet je van een heerlijk kopje koffie in ons gezellige Carwash Café. Het is een plek waar ontspanning, plezier en gastvrijheid hand in hand gaan.

Werken bij Hello Carwash.

Een schone werkomgeving.

Onze toegewijde en goed getrainde medewerkers zijn de stralende sterren van onze service.

Wil je ook auto’s laten glanzen en gezichten laten stralen? Kom dan ons team versterken!

PAK ÉÉN MAAND GRATIS AUTOWASSEN TIJDENS DE BLACK FRIDAY WEEK!

Sluit nu tijdens de BLACK FRIDAY WEEK van Hello Carwash een abonnement af en ontvang de 2e MAAND AUTOWASSEN helemaal GRATIS!

Kortingsacties van Hello Carwash zijn niet geldig met lopende abonnementen, andere acties in combinatie met waspaskortingen. Promotie loopt t/m vrijdag 24 november 2023.