EEN DUURZAME TOEKOMST VOOR BEDRIJF EN MENS.

Duurzaamheid bij Hello Carwash

"Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van onze missie"

Bij Hello Carwash streven we niet alleen naar het perfecte wasresultaat, maar ook naar een duurzame toekomst voor ons bedrijf, onze medewerkers, onze gasten en onze planeet. 

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van onze missie en we hebben met uiterste toewijding speciale maatregelen getroffen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en bij te dragen aan een groenere wereld. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we voor 99,5% zelfvoorzienend zijn.

Zonne-energie en energiebesparing.

4000 m2 zonnepanelen.

Ons volledige dak, een indrukwekkende 4000 vierkante meter, is bedekt met zonnepanelen. We hebben geïnvesteerd in deze technologie, omdat we erkennen dat we als bedrijf een verantwoordelijkheid hebben om duurzaam te opereren. 

Deze zonnepanelen leveren meer dan genoeg energie om alles te laten werken in onze volledig elektrische carwash, wat ons helpt om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen. Daarnaast is ons hele pand voorzien van energiebesparende ledverlichting.

Waterbesparing en recycling.

Verbruikt water wordt 80% gerecycled!

We zijn er trots op dat we 80% van het gebruikte water recyclen. Je auto wordt gewassen met water dat we oppompen van grote diepte uit eigen bron, dat vervolgens wordt opgeslagen in onze ondergrondse bassins. 

Dit proces helpt ons om water te besparen en de afvoer van het water op de riolering te beperken. Vuil van je auto wordt opgevangen en wordt afgevoerd naar gespecialiseerde afvalverwerkers. 

Biologische wasmiddelen en gerecyclede borstels.

Alle wasmiddelen die we in de wasstraat en op de interieurbaan gebruiken, zijn biologisch afbreekbaar en brengen het milieu geen schade toe. Al onze borstels die worden gebruikt in de wasstraat, zijn gemaakt van gerecyclede stoffen en worden deze met regelmaat vervangen.

Duurzaam beleid.

Continue blijven investeren in ons personeel.

Bij Hello Carwash geven we om onze mensen. We geloven dat investeren in ons personeel een belangrijk aspect is van duurzaam ondernemen. 

Wij verzorgen aan onze medewerkers uitgebreide training en continue begeleiding. Daarnaast bieden we mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans. In samenwerking met de Gemeente Capelle a/d IJssel, begeleiden we mensen om weer actief te kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Maatschappelijk betrokken.

We zijn actief betrokken bij de lokale gemeenschap en maken deel uit van buurtcomités. Mochten er problemen zijn, staan we klaar om te helpen en een oplossing te vinden. Wij geloven dat een goede relatie met onze buren en de bredere gemeenschap essentieel is voor een duurzame toekomst.

Kortom, als je kiest voor Hello Carwash, kies je voor een schone auto en een schone toekomst. Neem contact op voor meer informatie!

PAK ÉÉN MAAND GRATIS AUTOWASSEN TIJDENS DE BLACK FRIDAY WEEK!

Sluit nu tijdens de BLACK FRIDAY WEEK van Hello Carwash een abonnement af en ontvang de 2e MAAND AUTOWASSEN helemaal GRATIS!

Kortingsacties van Hello Carwash zijn niet geldig met lopende abonnementen, andere acties in combinatie met waspaskortingen. Promotie loopt t/m vrijdag 24 november 2023.