Veel gestelde vragen.

Wasstraat.

Onze openingstijden voor de wasstraat zijn maandag t/ zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Onze wasprogramma’s en prijzen kun je vinden door op de volgende link te klikken

https://hellocarwash.nl/je-auto-wassen/  

Bij Hello Carwash hoef je geen afspraak te maken voor onze diensten. Je kunt gewoon binnen rijden en direct gebruik maken van onze dienstverlening.

Wij accepteren betalingen in de vorm van: contant, pinnen, Waspas, Nationale Autowasbon, Multitankcard, Travelcard, MKB pas en Mastercard en Visa.

De maximale breedte van de auto is 210 cm en de maximale hoogte is 205 cm. Daarnaast past een maximale bandenbreedte van 30 cm in onze wasstraat.

Zitten er accessoires of onderdelen aan de auto welke niet door de fabriek zijn gemonteerd? Heb je schade of andere bijzonderheden? Overleg dan altijd met de medewerker of je auto geschikt is om door de wasstraat te gaan.

Hello Carwash is een full service carwash concept waar we de gast ontzorgen. Hier bieden wij helaas geen wasboxen aan.

Binnenreiniging.

Bij Hello Carwash beschikken wij over een 50 meter full service interieurband, waar onze medewerkers op een professionele manier de auto van binnen reinigen terwijl jij geniet van een heerlijke gratis warme drank in ons Hello Café.

Tijdens de binnenreiniging worden de volgende delen gereinigd:

  • De ramen + eventueel panorama dak
  • Het dashboard + middenconsole
  • De binnenkant van de deuren
  • De dorpels
  • De gehele auto wordt gestofzuigd
  • De matten worden machinaal geborsteld
  • Na de eindcontrole wordt er afgesloten met een frisse geur

Voor het beste resultaat adviseren wij om de auto zo leeg mogelijk te maken voor de binnenreiniging. Voorwerpen en items welke in de auto achterblijven, worden niet verplaatst door onze medewerkers.

De binnenreiniging gaat bij Hello Carwash uitsluitend in combinatie met het Beter of Het Beste wasprogramma.

Voor het wassen van de auto inclusief de binnenreiniging wordt gemiddeld 20 minuten gerekend.

Bij Hello Carwash staan we voor de hoogste kwaliteit en leveren zo elke auto op dezelfde manier af. Afhankelijk van de drukte kan het dus zo zijn dat het wat langer kan duren.

Stofzuigerplein.

Hello Carwash beschikt over een ruim stofzuigplein met 25 stofzuigplekken. Hier kun je na een wassing GRATIS gebruik van maken.

Op het stofzuigplein staan mattenreinigers. Deze borstelen en zuigen textiele automatten binnen no time weer helemaal schoon.

LET OP:   de mattenreinigers zijn alleen geschikt van stoffen matten.

Waspas.

Abonnementen.

Acties.

Carwash Café.

Solliciteren.

Overige vragen.

Staat je antwoord hier niet bij of heb je een andere vraag?

Ons klantenservice team staat voor je klaar!

Je kunt ons bereiken per email of telefonisch.

PAK ÉÉN MAAND GRATIS AUTOWASSEN TIJDENS DE BLACK FRIDAY WEEK!

Sluit nu tijdens de BLACK FRIDAY WEEK van Hello Carwash een abonnement af en ontvang de 2e MAAND AUTOWASSEN helemaal GRATIS!

Kortingsacties van Hello Carwash zijn niet geldig met lopende abonnementen, andere acties in combinatie met waspaskortingen. Promotie loopt t/m vrijdag 24 november 2023.