Geef je auto de glans die het verdient.

Premium wasresultaat gecombineerd met duurzaamheid.

Ontdek een nieuwe manier van autowassen: premium resultaten met een focus op duurzaamheid. Kom langs en ervaar het zelf!

Wij geloven in een premium wasresultaat zonder concessies aan duurzaamheid. Onze bijna volledig zelfvoorzienende wasstraten, uniek in Nederland, zorgen voor een stralende auto én een blije planeet. Met geavanceerde technologie, zoals onze auto-inspectie voor het wassen, zorgen we voor een gepersonaliseerde wasbeurt voor elke auto. Onze biologisch afbreekbare wasmiddelen en zachte borstels beschermen de lak van je auto, terwijl ze hem grondig schoonmaken. Jouw auto krijgt bij ons de ultieme verzorging die hij verdient.

Bekijk onze
premium wasprogramma's.

Wasprogramma

Tarief

€ 9,-

Vast tarief met en zonder waspas

Wasprogramma

Tarief

€ 13,-

Vast tarief met en zonder waspas

Wasprogramma

Tarief

€ 19,-

Waspas

€ 17,-

Wasprogramma

Tarief

€ 23,-

Waspas

€ 19,-

Exterieur

Interieur

Tarief

€ 34,-

Waspas

€ 30,-

Exterieur

Interieur

Tarief

€ 38,-

Waspas

€ 32,-

Wassen zonder krassen!

Gebruik van de allernieuwste technologie.

Hello Carwash biedt jou de ultieme ervaring tijdens het autowassen. Onze wasstraten zijn ontwikkeld door topfabrikant DICO uit Duitsland en garanderen innovatieve, duurzame en krachtige wasbeurten die volledig elektrisch worden aangestuurd.

Interieurbaan.

Professionele interieurreiniging van jouw auto.

Op aanwijzing van onze medewerkers plaats je je auto op de lopende band. Dan stap jij uit en stappen onze medewerkers in. Terwijl jij geniet van een kop koffie of thee in het Carwash Café, gaan onze medewerkers aan de slag. Langs de zijkant kun je altijd meelopen en meekijken met het proces. Ook zijn er zitjes beschikbaar om ontspannen te kunnen wachten op een fris interieur!

Wat doen wij?

Er wordt veel zorg besteed aan het interieur van jouw auto tijdens het schoonmaken. Wij gebruiken hierbij moderne en krachtige apparatuur. De volgende stappen worden uitgevoerd:

  • De automatten: de matten gaan door een machinale mattenklopper.
  • Het dashboard: deze wordt stofvrij gemaakt.
  • De ramen: deze worden van binnen schoongemaakt.
  • De deurdorpels: de metalen delen van de deuropeningen worden gereinigd zodat je kleding schoon blijft bij het in- en uitstappen.
  • Het hele interieur, inclusief de kofferbak, wordt zorgvuldig gestofzuigd.

GRATIS STOFZUIGEN!

Stofzuigerplein voor 25 auto's.

Na afloop van de wasbeurt kunt je GRATIS overdekt stofzuigen op onze extra brede stofzuigplekken van 3,50m breed. Ook is er de mogelijkheid om jouw automatten GRATIS te laten reinigen in de daarvoor bestemde mattenwasser.

Premium wassen tegen vriendelijke prijzen.

Met onze waspas ervaar je het beste van Hello Carwash tegen aantrekkelijke tarieven. Haal je waspas op bij de Hello Carwash-kassa en begin met besparen!

Blijf op de hoogte.

Als waspashouder houden we je via e-mail op de hoogte van de laatste acties, aanbiedingen en nieuwtjes. Zo mis je nooit een kans om te besparen op het laten blinken van je auto!

VOORDELIGE abonnementen.

Ben je een zakelijk or particuliere klant? Wij bieden ook voordelige abonnementen aan. Met zo’n abonnement profiteer je van makkelijke facturering en onbeperkt wassen voor alle auto’s in je wagenpark.

Kies voor gemak, kies voor een abonnement bij Hello Carwash!

Een momentje voor jezelf.

Voor ontbijt, lunch of op je werk.

Een bezoek aan Hello Carwash betekent ook een moment voor jezelf. Terwijl wij je auto een opfrisbeurt geven, geniet je van een heerlijk kopje koffie in ons gezellige Carwash Café. Het is een plek waar ontspanning, plezier en gastvrijheid hand in hand gaan.

PAK ÉÉN MAAND GRATIS AUTOWASSEN TIJDENS DE BLACK FRIDAY WEEK!

Sluit nu tijdens de BLACK FRIDAY WEEK van Hello Carwash een abonnement af en ontvang de 2e MAAND AUTOWASSEN helemaal GRATIS!

Kortingsacties van Hello Carwash zijn niet geldig met lopende abonnementen, andere acties in combinatie met waspaskortingen. Promotie loopt t/m vrijdag 24 november 2023.