Laat je auto stralen met onze premium en duurzame carwash!

Bij hello carwash geloven we in glanzende auto’s en stralende gezichten.

Wij zorgen voor jouw auto én voor de planeet. We zijn bijna volledig zelfvoorzienend (voor maar liefst 99.5%) en leveren een premium wasresultaat. Wij bieden je de nieuwste technologieën, de beste apparatuur, uitstekend getraind personeel en een geweldige ervaring.

Onze wasstraten zijn van DICO, de absolute topwasstraatfabrikant uit Duitsland. Innovatief, duurzaam en volledig elektrisch. Kortom, we maken iedere auto perfect schoon en laten hem stralen als nieuw, zonder enige kras.

Onze missie en drijfveren.

Bij Hello Carwash combineren we onze missie om auto’s te laten glanzen met een diepe toewijding aan duurzaamheid. We recyclen 80% van het water dat we gebruiken, onze wasmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en het vuil dat we van de auto’s wassen spoelen we niet zomaar weg. In plaats daarvan vangen we het op en voeren het verantwoord af naar gespecialiseerde afvalverwerkers.

"Duurzaamheid is bij ons geen optie, maar een plicht"

Bovendien wekken we onze eigen energie op met een indrukwekkend aantal zonnepanelen die ons dak bedekken en gebruiken we energiezuinige ledverlichting. Duurzaamheid is bij ons geen optie, maar een plicht. We zijn er trots op dat we in alle aspecten van onze bedrijfsvoering duurzaam te werk gaan.

Wil je meer weten over onze inspanningen voor duurzaamheid? Lees hier meer over onze duurzaamheidsinitiatieven.

Een moderne carwash met innovatieve technologieën.

Hello Carwash biedt jou de ultieme ervaring tijdens het autowassen. Onze wasstraten zijn ontwikkeld door topfabrikant DICO uit Duitsland en garanderen innovatieve, duurzame en krachtige wasbeurten die volledig elektrisch worden aangestuurd.

"Wij gebruik de allernieuwste technologieën"

Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technologieën. Bij Hello Carwash maken we gebruik van de allernieuwste technologie om jouw bezoek zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Ons geautomatiseerde kentekenherkenningssysteem zorgt voor een vlotte doorstroming en herkent direct onze trouwe gasten met een waspas of abonnement.

Technisch onderhoud
in topconditie.

Ons volledig opgeleide technische team zorgt ervoor dat onze wasstraten altijd in topconditie verkeren. We hebben een absolute focus op technisch onderhoud, zodat we jou de beste waservaring kunnen bieden.

Intensieve waterreiniging en zachte borstels.

"Wassen is krassen"? Niet bij ons!

Met 300 liter water per wasbeurt spoelen we grondig al het vuil en zand van je auto. Bovendien gebruiken we zachte borstels en doeken om de lak van je auto te beschermen. Onze volledige behandeling is gericht op een schoon resultaat, zonder krassen.

Na het wassen met bronwater behandelen we je auto met onze osmose-installatie. Dit zorgt ervoor dat je auto zonder strepen en kalkresten opdroogt.

Werken bij Hello Carwash.

Een schone werkomgeving.

Onze toegewijde en goed getrainde medewerkers zijn de stralende sterren van onze service.

Wil je ook auto’s laten glanzen en gezichten laten stralen? Kom dan ons team versterken!

LENTEKRIEBELS BIJ HELLO CARWASH. ÉÉN MAAND GRATIS AUTOWASSEN!

Sluit nu tijdens de week van LENTEKRIEBELS een abonnement af en ontvang de 2e MAAND AUTOWASSEN helemaal GRATIS!

Kortingsacties van Hello Carwash zijn niet geldig met lopende abonnementen, andere acties of in combinatie met waspaskortingen. Promotie loopt vanaf vrijdag 22 maart t/m zondag 31 maart 2024.

WIJ ZIJN OPEN OP 1e en 2e Paasdag  van 10.00 tot 18.00 uur.

Wij wensen iedereen alvast een heel fijn paasweekend!

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN!

ZONDAG 19 MEI & MAANDAG 20 MEI

Met 1e en 2e PINSTERDAG zijn wij geopend van 10.00 – 18.00u.

PAK ÉÉN MAAND GRATIS AUTOWASSEN TIJDENS DE BLACK FRIDAY WEEK!

Sluit nu tijdens de BLACK FRIDAY WEEK van Hello Carwash een abonnement af en ontvang de 2e MAAND AUTOWASSEN helemaal GRATIS!

Kortingsacties van Hello Carwash zijn niet geldig met lopende abonnementen, andere acties in combinatie met waspaskortingen. Promotie loopt t/m vrijdag 24 november 2023.