Bespaar op het wassen van je auto met onze Hello Carwash waspas.

De Hello Carwash waspas.

Wil je genieten van geweldige kortingen en op de hoogte blijven van onze nieuwste acties? Maak dan kennis met onze Hello Carwash waspas, speciaal ontworpen voor onze klanten.

Wat is de waspas?

De waspas is een opwaardeerkaart, waarmee je korting krijgt wanneer jij jouw auto laat wassen bij Hello Carwash. 

Heb je meerdere auto's in het gezin?

De waspas is niet kentekengebonden en kan in het gezin met meerdere auto’s worden gebruikt.

Blijf op de hoogte.

Als waspashouder houden we je via e-mail op de hoogte van de laatste acties, aanbiedingen en nieuwtjes. Zo mis je nooit een kans om te besparen op het laten blinken van je auto!

Zakelijke KLANT?

Laat jouw bedrijfsauto’s stralen met Hello Carwash.

Zijn jouw bedrijfsauto’s veel in het straatbeeld te zien? En vind je duurzaamheid en kwaliteit belangrijk? Dan past Hello Carwash perfect bij jou!

Bij Hello Carwash begrijpen we dat tijd geld is. Daarom zijn onze dubbele wasstraten van 60 meter zo ontworpen dat ze topkwaliteit leveren met de snelheid die je nodig hebt.

We bieden voordelige abonnementen aan voor zakelijke klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Stuur een bericht naar: abonnementen@hellocarwash.nl

Een momentje voor jezelf.

Voor ontbijt, lunch of op je werk.

Een bezoek aan Hello Carwash betekent ook een moment voor jezelf. Terwijl wij je auto een opfrisbeurt geven, geniet je van een heerlijk kopje koffie in ons gezellige Carwash Café. Het is een plek waar ontspanning, plezier en gastvrijheid hand in hand gaan.

Werken bij Hello Carwash.

Een schone werkomgeving.

Onze toegewijde en goed getrainde medewerkers zijn de stralende sterren van onze service.

Wil je ook auto’s laten glanzen en gezichten laten stralen? Kom dan ons team versterken!

PAK ÉÉN MAAND GRATIS AUTOWASSEN TIJDENS DE BLACK FRIDAY WEEK!

Sluit nu tijdens de BLACK FRIDAY WEEK van Hello Carwash een abonnement af en ontvang de 2e MAAND AUTOWASSEN helemaal GRATIS!

Kortingsacties van Hello Carwash zijn niet geldig met lopende abonnementen, andere acties in combinatie met waspaskortingen. Promotie loopt t/m vrijdag 24 november 2023.